И каква стана тя? Цяло лято се подпирах, а като взе да свършва се задействах активно. От няколко дни насам ме преследват едни такива донякъде вече преживяни случки и ми е хем хубаво, хем леееко притеснено заради тях. Чувствам се като премръзнало бито куче. Въпреки това ми е гот. Сладка болка, нежен гърч.

Като започнем с това, че напоследък дните ми са не просто кеф след кеф, а голям кеф! Вече минах първите две нива от водолазните курсове на PADI, остават ми още две, но явно за догодина. Освен, че се гмурках по 2-3 пъти на ден, го съчетавах с каране на лодка, гмуркане и от нея (вкл. и на 22 метра дълбочина!), припичане под последните топли слънчеви лъчи, игра на табла и разбира се – пиене на джин в кварталната сладкарница (сериозно, води се сладкарница ;)) ).

От друга страна имах търсена и интересна среща с човек, предизвикващ вниманието ми от няколко месеца насам. След контакта на живо и няколкочасовия разговор, протекъл неусетно, интересът ми се повиши значително :%? Дежа вюто тук също е налице, но подробностите там ще си ги запазя за сега. Дано само аналогията не продължи още, поне от даден момент нататък.

Междувременно някои мои пътеписчета взеха да се появяват в пътепис.ком, което допълнително ми стече медец по душата. Там дежа вю имат читателите, които са минали първо през моя блог и вече са чели въпросните писания или тези, които от там са кацнали тук. Така де, ще ми се да имам материал за още пътеписи, но за сега все пак не е безкраен.

Време е да се подстригвам или просто си търся повод да стопирам. Така и така в момента нямам работа, нямам и задължения съответно. Е, имам да пиша, ама нямам муза. Аз и за блога тия дни нямах или по-скоро нямаше време кога да се позадържи музата достатъчно, че да хване декиш. Ще се поправя. Надявам се.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Права за ползване © 2024 - Хитрата сврака
Albizia Theme designed by itx
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline