north-island-8 http://www.north-island.com/philosophy.htmlЗа пореден път забавям, но не съм забравила, че kathryn ме набута преди време в още една щафета – за къщата на мечтите ми. Те моите мечти нали са едни отвеяни и често си менят цвета, така е и с къщите, в които искам да живея, но една определено доминира и винаги се завръща, където и да е ходила. Мечтата за една проста колиба на плажа, но не на кой да е плаж, а на някой топъл, с фин бял пясък, който се мие от чисто море с млечносини води, в които живеят корали, край които плуват пъстри риби. Акулите ще ги помоля, по възможност, да отидат на някое друго място.

Подходяща къща, доближаваща се до представите ми, намерих на частния Северен остров на Сейшелите. Понастоящем тя и съседните ѝ 10-тина подобни колибки се дават под наем на силно платежоспособни туристи, готови да се бръкнат с по няколко хиляди евро за една единствена нощ в това райско кътче. Но това, разбира се, е само докато вляза във владение на имотите си, за сега се задоволявам само да събирам наемите B-)

Насладете се и вие на дървените палуби на няколко нива, свързващи отделните части на колибата; на джакузито с гледка към залеза; на уютната библиотека, в която има място за още толкова много книги и в която на човек да му е кеф дори и да поработи, стига да не прекалява; на множеството меки диванчета, приканващи да се излегнете като някоя ханъма на тях и с часове да си четете книжка и да зяпате морето, докато незабележими слуги ви принасят екзотични блюда.

Снимките са с авторски права, които много се надявам да не съм нарушила, взети са от сайта на North Island, а тези, които нямат посочен автор или адрес са от този туристически сайт.

Ако ви е харесало - нацъкайте копчетата!

[twitter-button]

11 Comments

 • frog казва:

  Ехаааа!!! Ужасно ми харесва и на мен. :D

 • NightwishEL казва:

  Аууууу – очите ми останаха!
  :)
  Тенкс!

 • марморка казва:

  А момчетата, които чистят басейните само по сомбреро ли са, че не видях!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • kathryn казва:

  Ееее, почти изби рибките, дето плуват около коралите, дето живеят в млечносините води. С радост ще прескачам от моята шаби хижичка до твоя сейшелски рай.

 • weasell казва:

  И аз искам да си имам една такава :) Може ли да се настаня на съседния остров? :D

 • midnight казва:

  е да ти имам „колибата“, бе, жена.. не си лималко нагла,а? :))
  чак и акулите ще гони :))

 • Магьосник pinokio казва:

  Тюх.Най после ме разкрихте къде живея.Заповядайте!Заповядайте!Ще Ви посрещтна с удоволвствие. :))))

 • Milena казва:

  Ох, аз няма да си оставям очите, че ми трябват, но и аз дълго въздишах по таз „колибка“.
  :))

 • julaika казва:

  Wow! Страхотно!!!

 • deni4ero казва:

  колиба ли, бе, чудо ли … аз, да взема да реша, че, верно, проса колиба искаш …

 • vasko казва:

  Не е вяжно каква е къщата. Може и палатка, стига на острова да няма никой ;)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Права за ползване © 2024 - Хитрата сврака
Albizia Theme designed by itx
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline