Абе, хора, що мълчите толкова? Няма ли критици сред вас? Аз как ще разбера дали блогчето не става прекалено блудкаво или досадно, скучно или… розово? Ориентирайте ме малко къде съм. Трябва ми обективно мнение от безпристрастен непознат :-)
То вярно, че за всеки влак си има пътници, но все пак. Аз например, на ваше място такъв блог въобще нямаше и да го погледна. Тъпо ми е да чета чужди хленчещи истории или блудкави любовно-розови приказки. Виж, пътните биха ми били по-интересни, признавам. И все пак, дайте някакъв отзив. Поне на музичките май има фенове (надявам се), въпреки, че не това слушам обичайно, но тук символизмът го изисква.

И по този повод – вече разбрах, че администрирането на блог в този сайт доста връзва ръцете (или просто не можах да открия свободата до сега), но има ли начин поне брояч да си сложа? Ей така, за статистиката и хората като мен, които си падат по нея. А, и по въпроса с клиповете – специално заради тях си сложих лисица и с нея вече и аз си ги виждам. Но с ИЕ7 упорито не ще. Дайте малко мнения при вас как е? Дали това не е бъг на този сайт, понеже в блогове на други места ги виждам без проблем, а тук и в чуждите блогове също не мога.

8 Comments

 • Калин казва:

  Голямо здрасти лично от админа!

  С голямо удоволствие ти чета блога и харесвам хората, които им личи, че пишат истински :)

  Брояч може да си сложиш като копираш кода (на tyxo.bg например) в текстова джаджа в сайтбара. Би трябвало да стане, а ако не кажи да помагам! За клиповете не знам какъв е проблема, на моя блог всичко е наред… а аз просто копирам кода от съответния сайт в публикацията, нищо сложно :)

  Продължавай да ни радваш все така и ти стискаме палци за хубаво развитие на любовната история :) Аз имам десетки сайтове и съм претрупан с работа, иначе с удоволствие бих коментирал и по-често.

 • Гарга Рошава казва:

  мерси за коментара на админа, макар че малко ме изкорка първоначално с това име (още в предния комент) 8O :D
  както е видно вече имам брояч, тук трябва да мерси и на още един приятел ;)
  имам и разни други въпросчета, но не знам тук ли да питам или си има друго място.
  радвам се, че радвам поне някого, мерси за палците

 • Калин казва:

  Питай спокойно каквото искаш :) Блогът е хубав и ще помагам колкото мога.

 • Гарга Рошава казва:

  да започна тогава с две неща, които имам подозрение, че са непроменими, понеже са от темата, която зададох, но все пак – защо най-долу пише Newer Posts » след като линкът води към по-старите (съответно пише към старите, когато искаш да се върнеш при новите) и не може ли да се направят по-отличаващи се цветовете на датите в календара, на които има/няма постове? И въобще – мога ли да си сложа тема, която не е от предоставените? Това по визуализацията, другите функции са ми малко по-сложни и още не са разучени добре, че да питам и по тях :) мерси в аванс. а, забравих за аватара – има ли той почва у нас?

 • admin казва:

  Здрасти :)

  Това явно е грешка от темата с older и newer posts, но мога да погледна кода да видя какво става… Цветовете на датите наистина можеха да са по-добре, но това не мога да го оправя май :( Ако си намериш WordPress тема, която да ти харесва много, мога да я добавя специално за теб, не е толкова трудно :)

  Аватарите мисля, че се управляват от настройките на коментарите, може би са изключени по подразбиране, но може да ги включиш.

 • Гарга Рошава казва:

  ами те аватарите са ми разрешени, въпросът по-скоро е аз мога ли и как да си сложа? както и не разбрах къде се показва инфото за мен, въпреки че това го преодолях като го изплясках в отделна страница.
  а за темата…изкушаваш ме, аз си харесах една и си я смъкнах още първия ден като се регнах тук, но малко се притеснявам да правиш това специално за мен :oops: , понеже не е изпробвана – ами ако не ми хареса? :) пък и май посвикнах с тая…

 • admin казва:

  Тази ми харесва много, но ако искаш може да опитаме с другата :)

  Не успях да открия откъде се качва аватар, съжалявам :( Ако го намеря случайно ще пиша. Може да сложиш вид аватари с генерирани и поне ще ни излизат различни картинки…

 • Гарга Рошава казва:

  Големи благодарности за новата тема! макар и да не пасва толкова много на тематиката като предната, мен си ме кефи ;)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Права за ползване © 2022 - Хитрата сврака
Albizia Theme designed by itx
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline