Да знаете, взе да ми писва от непрекъснатото изчезване на клипове! X( Колкото пъти мина назад из музиките, поне 3-4 клипа вече са свалени и на тяхно място има едно голямо сиво нищо. Защо го правят, като знаят, че ще си намеря същия клип, но от друго място? Запазени права – дрън-дрън! Какъв е смисълът, щом намирам същия клип на поне още осем места?! Единственото е, че ми губят нервите и късат времето.

А пък като ми напишат, че не можело от моята мила родна страна да гледам съответното видео заради това, че било със запазени права, направо се изприщвам от смях. Е, то вярно, че сами се докарахме до там, но точно заради това би трябвало да им е ясно, че един такъв надпис не би могъл да спре крадливия пиратски български (и не само, да не се лъжем), гений :ar! . Просто ще ми отнеме още 2-3 минутки докато намеря друг източник. Не се ли сещат, че в това време губят посещения ):) ? Всъщност се нервирам най-много на следварителните промени, не мога непрекъснато да проверявам на кой клип кога му е щукнало да си търси правата.

Най-често тия тъпи случки ги правят you tube, откакто открих dailymotion започнах да замествам където мога липсващите неща с техните. Обаче и тия гадове напоследък са взели да се правят на интересни, което само ще доведе до това да ги намразя и тях. А vbox7 не ги харесвам по дефиниция, но май ще се принудя накрая да се обърна към тях, понеже явно имат най-малко контрол и рестрикции. Знам, че има и други сайтове, но нали съм си консерва, трудно изневерявам на традициите си. Все пак, ако се нервирам все по-често, лесно ще се отворя за новости. Вие кои сайтове ползвате за постване на музика в блоговете си?

5 Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Права за ползване © 2022 - Хитрата сврака
Albizia Theme designed by itx
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline