Газя по две циганчета на ден – да уравновесяваме, че иначе след 10 години ще са повече от нас. И тия щях, ама са повече, трябваше да сгазя и майка им.

После не ги оставям, хвърлям ги в Панчарево – поне да хранят рибите. Аз съм рибар. И после като хванеш риба от Панчарево, има мирис на мърша малко – то е от циганите. Ама така са по-вкусни. Нали и те нещо трябва да ядат, поне да се въдят, за това ги храня с цигани.

А ти сваляй гривните, ще ти ги крада. Я гледай, колко ги имаш…

Днес возя на промоция – 9.99 за всеки. Плащай!

8O 8-}

––––––––––––––––––––––––––––––-

б.а. Монологът се проведе 10-тина дни преди събитията в Катуница.

Ако ви е харесало - нацъкайте копчетата!

[twitter-button]

5 Comments

 • Mileto казва:

  Хаха! Кика, какво ти стана бе! :) Под секрет – ПанчАрево ;)

  Мисля те!

 • Гарга Рошава казва:

  вярно бе, оправям :oops:
  това не съм аз, това е монологът на един таксиджия, който ме вози 2-3 км из софия (слава богу, че не бяха повече!) и за малко да сгази семейство цигани на пешеходна пътека.
  не ме мисли, няма смисъл ;-)

 • Val казва:

  Леле какъв джало трилър .

 • kathryn казва:

  Все ти говоря, че трябва да стоиш на страна от бакшишите, ама ти, не. И разбира ако не ти се лепнат най-лудите, ти ще се качиш в колите им.
  Как няма да те мисли Mileto?!

 • Антон казва:

  Човек какво ли не може да научи от бакшишите. Преди някоя и другоа годинка, като си бях младо студентче – ергенче, бая често ми се налагше по нощя да се прибирам с таксита и по неволя научавах всякакъв вид странни истории, приличащи на тая горе. :D . Мисля си, че един ден може да стане страхотен филм „Дневниците на един бакшиш“ :) .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Права за ползване © 2023 - Хитрата сврака
Albizia Theme designed by itx
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline