Еееей това мъжете сте много глупави същества! Извинявам се на тези, които ще се засегнат, ама истината боли. Значи стига вие да сте О’к със себе си и другото няма значение. Стига ви това, че жената до вас демонстрира спокойствие и благополучие. Да, ама жените сме сложни, прикрити и раними същества. И вие посмъртно не можете да ни разберете. Това е целта, всъщност. Да го играем винаги неразбрани. Каквото и да правите, ние все ще сме недоразбрани и недооценени. Така ни харесва. За да можем да ви натриваме носовете и да ви караме да се чувствате гадно. Да ви гледаме отвисоко докато вие се гърчите и се чудите какво, по дяволите, става пак с нас и как може да оправите нещата най-безболезнено? ПМС е дежурното обяснение на нещата, които не разбирате. И това ви е достатъчно. Няма значение коя дата е.

Кой каквото ще да ми казва, няма на света жена, която хем да я е грижа поне малко за мъжа и, хем да приема нормално и спокойно това, че той си има любовница. На която държи. И която обича. И с която има намерение да продължава да прави секс, стига да му се удаде случай. Ако има някъде такава съпруга, ще си изям шапката! И ще си сменя пола, за да си намеря и аз някоя такава не-жена. С големи цици по възможност. Последното е понеже ще да съм поумняла ;-)

И понеже все пак мъжете са ми слабост, ще им дам жокер – няколко съвета за оцеляване *-:)

 

Поне да не бях нагазвала толкова…

11 Comments

 • Искам снимка как ядеш шапката! ;-)

 • Гарга Рошава казва:

  нека първо мине карантинния месец и ако после все още си жив, ще си я изям :P

 • Деян казва:

  Май някое „глупаво същество“ ти е вдигнало кръвното а? ;)

 • Гарга Рошава казва:

  вярно е, почти си счупих ръката… днес не си чувствам двата последни пръста :(

 • Куку-то казва:

  За всяка такава жена по шапка ли?!?
  Ако е така може да почваш втората шапка ;-) …. при това е минал карантинния период преди година :P

 • Гарга Рошава казва:

  ааааааа, ама вие сега и партия ще вземете да си направите и да завъртите някоя далавера с лудия шапкар! :))

 • kiro казва:

  STUPED

 • пол казва:

  добре е , че светът не се управлява от жени. в противен случай законът за движение по пътищата щеше да е различен. перпендикулярното паркиране щеше да е забранено със закон, отделни паркинги за жени (1) без маркировка и указания за паркиране. всички коли щяха да са SAAB. всички филми щяха да са с Брат Пит и да се снимат само в Лондон.
  (1) в германия отдавна учените са установили , че жените не могат да се справят с разстоянията и двата вида паркиране ( успоредно и перпендикулярно) са им невъзможни. пиша невъзможни , а не трудни, защото се е оказало невъзможно да ги усвоят по време на обучението. вследствие на което на голяма част от паркингите има табели с надпис моля оставяйте местата за паркиране за жени. това са странно маркирани места за паркиране между успореден и перпендикулярен гараж, с голям заход за вход и изход, тъй като после и на задна немогат да се ориентират и преценят разстоянията. ами това е , места за паркиране за жени различни от нормалните за мъже.
  ps: жените ги разбирам. стане ли дума за любовницата почват , ами добре няма проблеми вс пак заради децата, ама гледай да не се разбира, грижи се за семейството, то ти е наи-важно, ок разбирам. неразбирам любовницата – неможе да излизаш с друга, няма да имаш сто любовници, чуваш ли само АЗ , с друга само да те разбера , че излизаш….. ей безкрайна наглост. жената се съгласява, любовницата хапе.

 • пол казва:

  прекрасен клип. БРАВО

 • ivo_isa казва:

  Защо да се мориш с мисли по тези същества? Защо трябва да се пениш в нета?
  Яж си шоколада :-)

 • Гарга Рошава казва:

  пол, въпреки, че в 2/3 от коментара ти не намирам връзка с темата, за останалото мога да кажа, че и като любовница съм такава, но и като съпруга. за това ми е трудно да разбера съпругите, които не са като мен. но го приех. без да го разбирам :?

  ivo_isa, на мен отдавна ми мина и сега само наблюдавам отстрани странния резултат от експеримента. и си ям шоколада, разбира се ;-)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Права за ползване © 2024 - Хитрата сврака
Albizia Theme designed by itx
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline