Даам, получих удар от там, откъдето най-малко очаквах. Или може би не, очаквах, но не вярвах, че ще се случи. Абе с две думи – тихи води…

Дали го предизвиках с непрекъснатите си подозрения или просто беше наказание свише, не знам, но фактът е, че днес се изненадах възможно най-неприятно. Открих смс в телефона на половинката, който започваше с: „Hello, very sexy girl“… Това почти ме отстреля на място, признавам си. И понеже не падам лесно по гръб, веднага проведох мини проучване, с което установих, че спорното име-адресат е женско, а не мъжко, както ми се щеше. Оттам нататък не чаках много, ами започнах поредния разпит. Първи за половинката все пак. Както очаквах, той отрече всичко и реагира 1:1 с предвижданията ми. Което не ми помогна, ама никак! Последва не особено приятен разговор без особен резултат. В крайна сметка се изляха ред сълзи и ред сополи, след което отидохме дружно да се напием в кварталния бар. Правилно или не, не навреди поне.

Може би сбърках и Песента на деня трябваше да е друга.

Честно, малко множко ми идва вече… :-(

А и май наистина съм болен мозък, може ли докато говорим, в главата ми да се редят редовете на следващата статия… :-?

6 Comments

 • morrt казва:

  Гледам, че си сложила етикет „лични“ – колко „лично“? Колкото телефона на половинката, който „преглеждаме“ за закуска? Еееех, не е хубаво… И до нищо хубаво не води. Най-много да научиш нещо, което не искаш да знаеш. Но това е най-най-много. И е мноооого рядко. В повечето случаи води само до кавга.
  Мисля, че бих обидил жена си, ако прегледам нещо нейно без знанието и – губи се смисъла и значението на „личното“.

  Не го приемай като критика, това е въпрос на избор. Аз просто ти давам още една гледна точка и не е задължително тя да е правилната. :)

 • Киро казва:

  Ма много си прав morrt, що пък да не си живеем във една сладка заблуда докато ни правят на глупаци /за по-лесно, не е страшно и не боли/. То по тая логика и девствената ципа примерно е лична и никой няма право да я бара, защото може да се обиди собственичката /ще се обиди де/.
  Това си е чиста подикравка с интелекта на партньора. „Виж са моя/та балък/балъчка как хич не се усеща че аз къшкам.“ То въпросната проверка на телефона надали е инициирана от въздуха или атмосферното налягане. Просто е потвърдила подозренията, които и без това ги е имало вероятно. Обидна история.

 • morrt казва:

  Както и да е…

 • Гарга Рошава казва:

  виж киро как знае… ;-)

 • Киро казва:

  Мхм.

 • kathryn казва:

  Не е секси, Киро…Хич не е секси. ;-)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Права за ползване © 2024 - Хитрата сврака
Albizia Theme designed by itx
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline