Всички знаем за тръпката да те хванат или в някои по-особени случаи – тръпката от това да се покажеш пред другите. Адреналинът се повишава, а оттам и удоволствието (е, за сметка на продължителността, но въпреки това си струва). Дали заради липсата на време или на по-добра възможност, или за разнообразие, или воден от експериментаторски дух, всеки е правил поне веднъж секс извън леглото си. Не вярвам, да има някой, който да е правил 10 или повече пъти секс и поне един от тях да не е бил на някое нетрадиционно място. Купища филми ни дават десетки идеи за места, на които изглежда страшно възбуждащо да правиш любов. Колкото и да са клиширани някои от тях, тайно или пък не чак толкова, ни се иска да ги изпробваме, поне повечето. Е, в последствие често пъти се разочароваме – на земята е твърдо, в гората ни хапят комари по голия задник, на плажа пясъкът ни влиза дори и на места, за които не сме подозирали, че съществуват, в колата е тясно във всички посоки, в парка са поливали тревата и всичко е кално и мокро и т.н. 

Провокирана сама от себе си и активно подкрепена няколко дни по-рано от Тотенлихт и Катрин, реших – пускам нова щафета, този път нещо по-пикантно :%? . Очаквам да споделите седемте най-шантави места, на които се е случвало да правите секс. Критериите за необичайност се определят изцяло от вас. За пуританите всичко, което не е на бял чаршаф може да се счита за неприемливо, за либералните секс на дървото едва ли е нещо кой знае какво. Давайте взаимно да се шокирВаме и разсмивВаме! :D Желаещите могат да включат всички форми на секс, не само традиционния, а при по-изобилни преживявания може да надхвърлите и числото седем ;) Разбира се, по-интересно ще е не просто да изброявите местата, а да напишете миниразказче за съпътстващите ги весели, романтични, нелепи и всякакви други случки, както и да посочите плюсове и минуси на въпросните места.

Предизвиквам Тотенлихт, която вече доказа, че има с какво да ни заинтригува, Катрин, за която съм сигурна, че също може да извади нещо пикантно от ръкава, Бла, без въобще да знам дали ще разбере за предизвикателството ми и Сандо, който не знам за настоящето, но определено е имал интригуващо минало :twisted: . Всеки бездомен читател може свободно да се изкаже в коментарите. Особено ми е интересно дали вечно Недоразбралият го е правил на гърба на бронтозавър, дали Мърморанка ще се вмести в седмѝцата или няма да ѝ стигне и какво ще му порасне на Пинокио, докато ни разказва. :mrgreen:

 

П.п. Жегите и учебниците май са ми размекнали мозъка и хормоните :oops:

 

Ако ви е харесало - нацъкайте копчетата!

24 Comments

 • Val казва:

  Купища филми ни дават десетки идеи за места, на които изглежда страшно възбуждащо да правиш любов – скоро ще направя ревю на един такъв филм :)

 • Гарга Рошава казва:

  вал, как не се сетих, че ти също ще си много интересен в такава една щафета – дерзай! :D

 • morrt казва:

  Хубаво беше да стартираш лично щафетата. С повечко видео, разбира се. Естествено, колкото да подкрепи разказите ти. :)

 • Гарга Рошава казва:

  аз съм сеирджия. ще погледам, ще погледам, пък по някое време може и да реша да се включа (без видео!). айде, да не те подкарвам и тебе, като си се обадил ):)

 • morrt казва:

  Аз съм още малък. :)

 • midnight казва:

  е не мога да не пордкрепя мортт. що за пример даваш на останалите? )))))))

 • Гарга Рошава казва:

  лош. много лош. това е защото не цъкате по свежо-то :))

 • vladimirpreslavski казва:

  Интересноо :D

 • kathryn казва:

  И ме наредила нашата и мен. Казах, че съм скучна, събрах си всичките пикантни места в два реда – никаква интрига.

 • Вече нищо неразбиращ казва:

  По времето на бронтозаврите вече ги бях надживял тия работи, но преди това с една тиранозавърка, дето се изживяваше като богомолка…

  За колата не си права – явно не си случила на подходящата, а когато е била подходяща – не си случила на подходящия :)

 • Гарга Рошава казва:

  е то ако е като твойта ладия… и за тройки може да се помисли вътре ;) какво да кажем ние с гайдите, тва де, трабантите?

 • midnight казва:

  ало, авторката, аз се отчетох, твоят пост кога ще го чакаме?

 • limitednickname казва:

  Не разбрах защо не си споделила ти нещо за себе си ;), може би трябва да се припозная в Недоразбралия :D

 • pinokio казва:

  Бах мааму,Кика,ти си като сценарист на латиноамерекански сериал.Или по скоро на турски.Докато изчакам да се появят мнения в предходната тема,да ги обобщя и да направя някакви изводи-те на: нова тема.И все провокативни.Тъй,че да дадем заглавие на новия сериал:“Мара ба,авер,край босфора има голям листопад“. Гледам и името на вехтия Пино е замесено в последната провокацийка.Да започна с мен тогава -щом ми е предложено да стана секс-идол на твоя сайт,като ще е Гарга да е рошава!За размера на……. носа ми:когато съм с ГОРДО ВДИГНАТА ГЛАВА размера е един.Когато съм УВИСНАЛ размера е друг.Най необичайните места за секс-не съм правил секс в космически кораб,в подводница,на луната,в джунглите на Амазонка/изобщо на континента америка/,на северния полюс и т.н.Но,съм правил секс в Танк.Като войник.Чшшш,алоууууууу ехидните усмивчици-изтрийте ги веднага!Не съм амбрияж.По времето когато бях войник имаше секретарки в армията.По плачевно беше резултата от секса-манджа с грозде и домати.Уж щях да вадя тежката картечница и ……,пък се наложи сам да си сложа индианското име“Голям срам“.
  Оказа се че,секса е като компютъра.При наличието на сносен хард,ако софтуаера е калпав-нищо и половина.При качествена програма и калпав хард-същия резултат.Такива гиганти в производството на компове като АГ „Шейново“ или Майчин дом се получаван няколко възможности.
  1.Компютър производство примерно 1990год-бързи,яростни и неопитни./Справка-виж танка/
  2.1980год-харда няма много време за експирименти-зает е с кариера,ново жилище и кола.Софтуаера е в силата си,малкото компче е към 1 клас,времето изтича,живота е еднообразен,праволинеен-идеалното другарче за секс готово за всякакви експерименти.
  3.1970г-качеството,над количеството.
  4.1960год-умножено качество,снижени мВ на харда.Идеалната възраст за която Веселин Маринов може да изпее песен за Виаграта-„синьо хапче ти вземи и пожара и угаси“.
  5.Преди 1960год.много спомени и опит,периодични избухвания на вулкани.
  Извода:правете секс в танк между 30 и 50 години.
  РР:Кика бре,нещо все ме човъркаше,че не съм споменал всички места на които не съм правил секс.Сетих се:Не съм правил секс у вас./емотиконче-изплезен език/

 • Гарга Рошава казва:

  анонимния, ти и без това страдаш от липса на име или поне от нещо ограничено във връзка с избирането му ;) припознавай се с когото си искаш, важното е да дадеш малко пикантерия за народа, който иска хляб и зрелища, ама понякога и пасти и зрелища вършат работа. въжното е, че от зрелищата не мож’ се отърва.

  бравос на тотен =D+ – тя е нашата отлитчничка – и на буратино, който е първият отчел се свободн електрон, след като неразбралия пак разбра много добре, но се направи на три и половина :- .
  буратино, от цялата работа аз пък разбрах, че не си бил дървено човече баш когато трябва. това с танка избива рибата, признавам ти го ^:)^ , ама седем пъти ли го прави там, а?

  п.п. у нас не е необичайно, хич даже, много си е тривиално дори. нищо изкушаващо няма там ^#(^
  а, и ти докато чакаш, той керванът си върви. ама не бързам де, може да се върнеш и да ни залееш с твоята мъдрост и по други въпроси ;) ще бъде прочетено, гарантирам!

 • Вече нищо неразбиращ казва:

  Нали не искаш да разваля хубавата традиция, че мъжете в мъжка компания си говорят за жени, а с жени – за казармата?

  Сигурно младежта сега затова са като заиците – не са били в казармата, няма за какво да разказват и хоп – в леглото. :)

 • midnight казва:

  аз продължавам да чакам твоите 7 :)))

 • Гарга Рошава казва:

  хубаво е, че не си се отказала от чакането… ):)

 • midnight казва:

  ееее.. това твоето на нищо не прилича, да знаеш :))

 • gogi69006 казва:

  Да се включа и аз. Последното по-необичайно място – в палатката. Ще кажете – ебаси тривиалния. Има малка подробност – палатката я разпънах на терасата на блока. Просто се случи да имам гости, местата за спане в къщи са ограничени, та аз и мацката бяхме на палатка на терасата – пред погледите на квартала… Съседите го оцениха де – разбрах по писмата в пощенската кутия след това…
  П.С. деиствието се развива във френско ;)

 • марморка казва:

  След като бях обвинена в бездействие няколко пъти, не само тука, съм принудена да взема сериозни мерки! Чак за седмИца не знам дали ще докарам, ама ще се пробвам. Класацията ми води една отключена аудитория в унивситета, в чието съседство течеше изпит! Емоцията беше съвсем пълна и до сега и двамата си спомняме с най-голямо удоволствие! Относно секса в колите не съм особено впечатлена, малко е неудобно, независимо дали е Тико или BMV. И в двата случя изисква известна доза акробатизъм! Но пък в Баркас има достатъчно пространсто и бих казала, че е добро място, ако можете да намерите такъв бус все още в движение!! На мотор също има голяма тръпка, независимо дали си в парка, в гаража или някъде по пътищата. За парковете, градинките, планините и поляните няма да коментирам! Имам и много топли спомени, въпреки студеното време, от един открит морски бар! Като заключение мога да споделя моята дълбока симпатия към кухненската маса и кухненския плот! Малко е твърдичко, ама все пак много удобно! И не е толкова важно къде е, а този, с който е, да допълва уникалността на емоцията!

 • pinokio казва:

  http://www.vbox7.com/play:0fc0547b – специално за мър-мър
  „И не е толкова важно къде е, а този, с който е, да допълва уникалността на емоцията!“

 • kathryn казва:

  Плотът и кухненската маса са една добра класика! С много топли чувства си спомням една определена кухненска маса. :))

 • Thirteen казва:

  Абе който не е пробвал в кабината на двуместен ултралек самолет или в количката на мото-делта планер не знае какво е неудобство, колата ми се вижда като рай след тия двете :D

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Права за ползване © 2024 - Хитрата сврака
Albizia Theme designed by itx
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline