За разлика от Стани богат, тук не става дума за риалити предаването Биг Брадър. Май повече се доближаваме до книгата. Иначе казано, за броячките иде реч. Защото освен за статистика, те ми служат и за дедуктивно следене на това кой, чий и защо го дири из моя блог. :twisted:

Като човек, който е страстен привърженик на разните му статистики, побързах да се снабдя с няколко броячки, поради простата причина, че така и не намерих някоя универсална и всяка отчита различни неща. Така успявам да си изградя цялостна картина за нещата, които ме интересуват.

Ето какви основни изводи успях да направя за няколкото месеца, през които действат:

1. Ужасно много хора стигат поне до шеста страница на Гугъл в търсенето си на не е ясно какво за vbox7.

2. Не са малко и перверзниците, опитващи се да се докопат до воайорски и ексхибиционистки снимки. Предполагам, че остават доста разочаровани от посещението си при мен.

3. Воайорите масово се опитват да надничат в заключените статии, но не им стиска да си поискат парола. Ще си помисля дали да не ги отключа. Някой ден.

4. Сред най-редовните ми читатели с по няколко влизания на ден са двамата първопричинители на този блог. Има дни, в които си влизаме почти само ние тримата, а почти всяка сутрин едновременно си пием виртуалното кафе  с виртуалната кифличка. Като едно голямо щастливо виртуално семейство. Няма що!

5. Крайно време е да поработя серизно над SЕО-то и популяризацията на блога. :roll: Ако има желаещи да помагат, няма да ги върна :twisted:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Права за ползване © 2024 - Хитрата сврака
Albizia Theme designed by itx
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline