Поради дилемно-морални усложнения, материалът, предвиден за днес, няма да бъде публикуван. Ако в бъдеще съвсем си тегля една дълга и мазна, може и да размисля. Благодарим ви за проявеното разбиране.

За да не сте съвсем на сухо – един поздрав ;-)

п.п. някой ще ми каже ли как по дяволите да пускам направо клипчета, а не линкове?!


6 Comments

 • world казва:

  Мерси за поздрава :)
  Колкото до пускането на клипче в блога- отваряш контролния панел, където пишеш постовете, точно под заглавието на поста виж къде пише “Визуален редактор”. Когато си пишеш поста, ти си в този “Визуален редактор”. За да сложиш клипчето, трябва да цъкнеш на “HTML”, което е вдясно от Визуалния редактор. Сега в HTML виждаш как изглежда поста ти в html код. Ако искаш да сложиш клипче от vbox кликваш на “сложи в твоя сайт” непосредствено под самото клипче и от там копираш “следния html код”, който после поставяш в поста си, докато си на HTML код, като се върнеш във Визуален редактор, трябва да видиш клипчето :)
  Надявам се да е разбрано написано, успех!

 • Гарга Рошава казва:

  мерси за желанието да помогнеш. успях да стигна до тоя извод и по-рано, но когато сложа въпросния линк ми се показва само един правоъгълник с големината на клипа, който обаче си стои празен и се вижда само емблемата на флаш (ако не бъркам). да не би аз да нямам някоя програма? но пък по чужди блогове ги виждам без проблем.

 • world казва:

  Тази емблема в контролния панел ли я виждаш във “визуален редактор”? Ако е така не би трябвало да има проблеми след публикацията. Така де като направиш всичко това, просто му дай “побликувай” и виж дали ще се появи както трябва в блога ти :)

 • Гарга Рошава казва:

  eй на, сложих линка ама нъц, виждам празен бял правоъгълник :?

 • world казва:

  При мен върви… явно наистина трябва да си инсталираш нова версия (или изобщо някаква) на флаш плеър :)
  Bon Jovi (rock)

 • Гарга Рошава казва:

  не е от флаша, имам си го. не е никак ясно какво е. но все тая, важното е вие да ги виждате. странното е, че един от всички, които пуснах си го виждам и аз… луда работа. мерси за помощта на всички, които се включиха и тук, и зад кадър ;)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Права за ползване © 2024 - Хитрата сврака
Albizia Theme designed by itx
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline