Срещнах днес една мисъл, от биографията на Хичкок, написана от Франсоа Трюфо. Та според човека с птиците, хората били два вида – ексхибиционисти и воайори. Има логика, като се замисли човек. Въпросът е аз от кои съм? И възможно ли е да си едновремено и воайор, и ексхибиционист, понеже май натам клоня?

Може би е добре да разделим нещата овреме. Ако не говорим за секс, определено се излагам на показ, най-вече пред непознати. Този блог е живото доказателство. Или както вече споменах:

„Че кой друг освен жалките мижитурки, търсещи внимание и съчувствие ще стигнат до там, че да обърнат сърцето си с хастара навън и да го проснат да съхне насред мегдана на мрежата?“

За такъв именно ексхибиционизъм говоря – душевен. Но дали това разголване е в резултат на болно желание за внимание или е своеобразен клапан, през който се изпуска насъбралото се напрежение? Понеже какво става – събирам емоции, изплясквам ги тук и ми олеква (малко или много), след което се връщам към обичайните си занимания, като събиране на нови емоции например. Или може би това просто компенсира липсата на подходящ приятел в точното време и на точното място…

Колкото до воайорството – май е по-правилно да го нарека сеирджийство, поне в моя случай. Ами да, падам си по гледането на сеир, може би малко повече от средно допустимото.

Има и още един вариант на воайорство, който практикувам. Държа да се осведомявам за всичко, което пряко ме интересува, пък ако ще и да не е по най-правилния начин. Сега например ми е влязла една муха в главата, някой може ли да разбива скайп пароли? Такова воайорство ще падне, че почти ме хваща срам. А всъщност ме сърбят ръчичките :twisted:

Мм по шах, а? :mrgreen:

Обаче ми е трудно да разбера не-ексхибиционистите. Тези, кото не показват нищичко от себе си, облечени от глава до пети, оградени с непробиваема защитна стена, през която дори и воайор не може да надникне. Но пък такива само ме амбицират още повече. От друга страна е доста кофти когато някой се е разкривал пред теб толкова пъти и изведнъж ти разбираш, че всъщност той има още цял кат дрехи отдолу.

А ако става дума за секс май пак си падам повече по показност, отколкото по зяпане. Тук опираме до въпроса: „Кое е най-странното място, на което сте правили секс?„. И това е един от възможните отговори :twisted:

 

Ако ви е харесало - нацъкайте копчетата!

1 Trackback or Pingback

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Next Post
»
Права за ползване © 2023 - Хитрата сврака
Albizia Theme designed by itx
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline