Понеже фен в абстиненция ми приплака за нов пост, а аз изпитвам технически проблеми да пусна това, което вече е готово, ще подхвърля малко трохички за залъгване на глада, докато чакате нещо по-съществено. Какво се случва напоследък с мен и край мен в кратце:

 • Още не съм в отпуска, но може да се каже, че съм, понеже преди месец приключих семестъра. Голям кеф!
 • Отново имах среща с човека, който ме кара да се замислям над живота си и да си задавам много въпроси. Този път, обаче, имах по-ясни отговори за себе си. Да, обичам приключенията. Не, не бих се впуснала в тях сама. Смятам, че всички преживявания, които си струват, е най-добре да бъдат споделени, иначе се губи голяма част от удоволствието от тях. Формулирането на това ми донесе голямо спокойствие. И кеф!
 • От месец и нещо имам нестихващо вдъхновение и произвеждам индустриални количества бижута. Жалко, че почти никой не ги купува, но пък едно от тях отиде на изложба като полуфиналист в конкурс. Може да го видите в Галерия Punto Art Bazaar от 23 юни до не е много ясно кога. Кеф!
 • Не спирам да снимам и да глезя новия апарат – вече си има сенник, дистанционно, нов много хубав и здрав статив, макро пръстени и лещи, скоро предстоят поляризационният филтър и рибешкото око. Кеф!
 • Имаме билети за концерта на Iron Maiden в Букурещ точно на 9-тата годишнина от сватбата ни и направени 4 резервации за там и за замъка в Бран (мъжо на стари години прочете „Дракула“, изгледа филмите и даде зор да види всичко с очите си  :)) ). Голям кеф!
 • До всички СРС-та, които касае – направих най-голямата проверка на чувствата си – очи в очи с угасналата ми любов, само за да установя с облекчение, че в мен не тлее и искрица желание за него. Да, искаше ми се да ме сграбчи за стегнатото дупе, но това е на феромонно ниво и няма нищо общо с чувствата. Нервността ми изчезна бързо, гласът и ръцете ми спряха да треперят и аз си тръгнах от него, вече без стиснати устни, а пеейки с цяло гърло, докато летя със колата. Кеф!
 • Направих сериозно редуциране на списъка с най-добри и близки приятели. В момента салдото е равно на нула. Някак си ми олекна от това. Практиката показа, че те само ме натоварват, докато непрекъснато се старая да им угодя и да не ги засегна с нещо. В същото време на тях не им пука за мен и моите чувства, така че реших, че няма никакъв смисъл да продължавам да се напъвам. Излиза, че е къде-къде по-изгодно да имаш далечни приятели и познати, с които всъщност си прекарваш много по-весело и приятно, понеже между вас не съществуват сериозни връзки и задължения. И тук кеф!

Ами май това са новостите около мен. Ако обобщя – един голям кеф се е завихрил, да видим до къде ще доведе. Животът си тече и не го интересува дали му се наслаждавам или съм затънала в поредната драма. Точно за това се старая да сведа трагедиите до минимум, за сметка на забавленията. Очевидно е, че никога няма да порасна, нека поне не пропилявам времето на своята вечна младост.

Надявам се скоро да преборя качването на снимки в новата версия на Word Press (която не бях обновявала от поне две години), и да ви зарадвам с малко снимки от концертите в Каварна.

П.п. Към наркоманчето – не ми пускай коментари за вирнати гребени, да не съм какаду?! Аз съм сврака, а те обичат да си вирят опашките, като им е кеф. Което при някои други животни има и други тълкувания… ;)

П.п.п. Да живеят хладилните чанти и бисквитките!

––––––––––––

* банти

 

Ако ви е харесало - нацъкайте копчетата!

7 Comments

 • LaoZ казва:

  * банти
  „Бантите на Татуин главно е изестна с тези си силни връзки между пясъчня човек“

 • Гарга Рошава казва:

  добре де, съгласна съм, че цялата статия е некадърно преведена и написана, избрах линка само заради това пояснение:

  Като убида, хората са наричани „Храна за банти (Bantha Fodder)“ (Bantha poodoo – на хътянски).

 • morrt казва:

  Да.

 • LaoZ казва:

  самата статия е чуесна находка
  а аз ибрах цитата заради това пояснение: „силни връзки“

 • Гарга Рошава казва:

  мога само да си представям естеството на тия връзки…

  Когато бантата стане половозряла , мъжкия тускенин обяздва компаниона си и поема в пустоща за ритуали по случай възмажаването му.

  морте, коментарите ти винаги ме радват :)) особено едносричните.

 • morrt казва:

  :)

 • Виктория казва:

  Също разбрах цитата. Не смятам, че е некадърно преведена статията. Браво!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Права за ползване © 2024 - Хитрата сврака
Albizia Theme designed by itx
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline