Вчера беше хубав ден. Не за българската демокрация. Или поне не ми е известно за нея. Бях в добро настроение през целия ден, което е малко странно на фона на цялото ми безпаричие, но кога ли ми е пукало от това, че сега ли.

Освен всички дребности, които ме радваха (като това, че си изпросих  публично обяснение в любов :oops: , и ме нарекоха „бохем“ – но на това смятам да посветя отделна статия), ходих и на среща за секс, чукната в един форум. Секс, разбира се, нямаше, то това ѝ беше хубавото на срещата :)) Вместо това проведох един много интересен и динамичен разговор с човек, когото не харесвах в началото и така и не разбрах кога минаха 90 минути и къде отидоха. Освен това подкрепих някои от теориите си от предната публикация :twisted:

Най-доволна съм, че опровергах странното твърдение, че щом предварително е почти ясно, че до леглото няма да се стигне – няма смисъл да се срещаме. Смисъл винаги има, понеже не знаеш от кой храст ще изскочи жабата, яхнала бял кон. Е, в конкретния случай аз бих си останала жаба и след целувката, понеже вече са ме намерили, но мисълта ми беше, че човек никога не трябва да пропуска шансовете само заради предубежденията си.

Интересен човек се оказа събеседникът ми, леко неориентиран в живота или поне не успяваше добре да се аргументира в твърденията си, но точно тези не особено логични разсъждения задържаха вниманието ми и поддържаха огъня на разговора ни. Не съжалявам за срещата, надявам се да е взаимно. И бих повторила. Пък в края на краищата никой не знае… :%?

Някой да не вземе да реши, че съм пила кафе?!

3 Comments

 • morrt казва:

  Срещите винаги имат смисъл. Дори и само една мисъл или впечатление да запазиш, пак си е струвало.
  А сексът е обществено достъпен, което го прави възможен по всяко време. Още повече, че у теб са “ и хляба, и ножа“. :)

 • Гарга Рошава казва:

  нали, и аз това се опитвах да втълпя и за това настоях все пак да има среща. нещата на живо съвсем не са като пред монитора, често пъти са много по-интересни и хубави и човек може да научи много, много повече за другия за същото време. а има и неща, за които цялото време пред компютъра няма да стигне да разберем, а 10 минути на живо веднага разкриват.

 • Val казва:

  Ха ха
  Аз на кафе не каня
  Директно се минава на текили

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Права за ползване © 2024 - Хитрата сврака
Albizia Theme designed by itx
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline