Не мога да се отърва от натрапчивото убеждение, че е грешка. Вече стягам багажа, но непрекъснато мисля за това. Цяла нощ също. Добре де, да не преувеличавам. Половината нощ само. Покрай обсъждането на морала 100 пъти зададох въпроса дали не е грешка това пътуване, 100 пъти си отговорих, че да, грешка е, и въпреки това не се отказах от него.

Не спирам да си втълпявам, че постъпвам глупаво, прибързано и най-вече отчаяно. Защото какво стана – почти година се помайвах, лежейки спокойно на това, че няма как някой да ме измести, а когато това се случи, се активизирах на пожар. Не си оставих дори време за обмисляне на ситуацията. И както винаги – тръгнах грубо и необмислено с рогата напред да преборя конкуренцията. Само че нещо не си харесвам подхода, но ми е толкова тъпо и заслепено от ревност и ярост, че не мога да мисля.

Започнах да копирам. Ха, конкуренцията е направила това, че аз ли да не мога?! Я, била направила и онова, ама мойто е по-яко. А ако мога и да изляза с едни гърди напред… Има си блог – веднага ще си направя, к’ъв е проблемът, че и моят ще е по-хубав даже (тук поне май се справих със задачата). Идва при теб – как не се сетих, щях да дойда преди нея, ама като не може – нека е веднага след като си тръгне. Купонясвали сте цяла нощ – аз пък искам всяка нощ. Целува те – искам повече и от това. Иска да се жените – аз пък искам дете от теб…

Какво се получава обаче? Ти ме режеш по всички точки, зависещи от теб. :-? Това не може, другото не трябва, третото не зависело от теб, четвъртото да си избия от главата. А за конкуренцията може. Най-тъпото е, че това се отнася дори и за неща, които преди не са били такъв проблем. Не опира значи само до морала и никой не може да ме убеди в противното. Защото нищо друго не се е променило от факторите преди и сега, освен появата на конкуренция. Което ми дава още един повод за омраза. И за изтръпване на ченето… Но! Не знаеш с кого си имаш работа очевидно :twisted:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Права за ползване © 2024 - Хитрата сврака
Albizia Theme designed by itx
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline