Обичам да изненадвам, дори и себе си, например като привеждам в изпълнение разни откачени идеи и върша напълно непредвидими неща. Или може би само ми се иска да са непревдидими. Факт е обаче, че успявам да спретвам доста силни приятни и не толкова приятни изненади. До сега не ми е стискало само да си направя косата светло синя, макар, че неведнъж ми се е искало. Ако все пак един ден се реша, със сигурност няма да кажа преди това на никого. :twisted:

Страх ме е, но съм и леко щастлива. Адреналинът кара ушите ми да бумтят, а сърцето – фанелката ми да потрепва в неговия такт. Гърлото ми се е стегнало и нямам представа как ще излезе членоразделна реч от него. Убедена съм, че в точния момент и краката ще ме подведат. Но зарът е хвърлен. Дано се падне дюшеш.

В същото време съм убедена, че всичко ще е един огромен провал и ще изляза от тази история с още по-увесен нос, сдъвкана и изплюта, унижена и съсипана. Но съм решила да поема риска. Явно съм отчаяна до краен предел… Но любовта е луда и иска жертви. Това е!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Права за ползване © 2023 - Хитрата сврака
Albizia Theme designed by itx
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline