Явно наистина като ти е криво на душата ти се отразява и на тялото. Имало и физическо проявление на тия ми ти работи. Сега например, така ми е цъфнато и вързано, че просто не е за разправяне.

Симптоми – Болят ме кокалите на ръката поради неправилна употреба на стената, отглеждам си цяла нива с ечемици, а току-що ми поникна и херпес. Не долу, за устата говоря. Към това прибавяме и виене на свят, редовно причерняване, загуба на апетит, оттатм и на тегло (сега да не ми се метнат сите анорексички да питат как свалих 4 кила за има-няма седмица). За хлътналите червени очи с кафяви кръгове около тях няма и да споменавам. Главоболието поне не е постоянно, а само когато задълбая в разбора. За течовете вчера писах, новото е, че вече са от всички дупки :-? И като страничен ефект – завишена тенденция към битово алкохолизиране.

А ако говорим и за менталното здраве – шизофренно лутане от депресивно отчаяние през сляпа ярост със склонност към самонараняване до еуфоричен хилеж и подскачане на един крак от кеф.

Диагноза – болезнена ревност и счупено сърце.

Лечение – алтернативно, ама файда йок. Започнато е експериментално блог лечение, още няма ясно установени резултати за благоприятното повлияване на симптомите.

А спомняте ли си, госпожо… как пърхаха прословутите пеперуди в стомаха? Как ни беше леко на душата, как светът беше розов и как всички ни изглеждаха добри (дори и проклетото бабе от шестия етаж)? Иска ми се пак да придобия диагноза – влюбване без усложнения. Как да стане това обаче? С машина на времето по очевидните причини, че още не е изобретена, не може. По метода клин клин избива… хммм, има хляб в тая мисъл. Вчера най-добрият ми приятел, онзи дето е против останалите, предложи да се обадя на човек Х, който ще ме нервира толкова много, че ще забравя за терзанията по човек Y. Това се казва приятел, а? Мазохизмът надделя и не го направих… :oops: Сега пак ме болят зъбите.

1 Comment

  • marmorka казва:

    Хубавото на всички лоши моменти е, че след тях идва винаги нещо хубаво! Част е от кръговрата на живота! Нали знаеш максимата, че когато живота ти поднася само лимони е крайно време да си направиш от тях лимонада! А може все пак да кажеш на неанорексичките как се свалят 4 кг, които в такива случей ги наляга непоносим глад и лакомия!А ако използваш сламка при битовия си алкохолизам и нервно я дъвчеш може би няма да те болат толкова много забите! А за машината на времето маи имаш право- с времето нещата избледнябат………………..,но не можеш да се направиш, че никога не ги е имало……..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Права за ползване © 2024 - Хитрата сврака
Albizia Theme designed by itx
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline