Не мога да спра да мисля за онази целувка. От нея тръгна всичко, поне в моя свят. Тя беше, която ме отнесе като товарен влак. С останалите подробности вече имах набрана инерция, но тя дойде от нищото. След нея имаше и други, но първата не мога да простя. Това трябваше да бъде моята целувка, а ми беше открадната.

Да, правилно сте решили. За тези 2 години никога не сме се целували истински, дълбоко и влюбено, знаете, с онази вълшебна френска целувка, когато се сливаш с другия и която дори и да продължи едва няколко секунди, остава в паметта и сърцето ти за винаги. Имаше няколко малки нежни докосвания на устните, като кацане на пеперуда, но така и не намерих смелост и удобен момент, в който да потънем в истинска целувка, която да ни накара да забравим кои сме и къде сме. Но никой не ми е виновен, печелят само смелите.

Въпреки това беснея срещу наглостта да си откраднеш целувка от някого, който не може да отреагира на момента. Дори ми се завъртяха из ума думи като изнасилване… Защо до сега не сме се целували ли? Защото уважавам другия достатъчно много, че да не го направя без да видя съгласие в очите. Сега го отчитам като грешка. Трябвало е първо да атакувам, после да питам. Защото вече знам, че съгласието го е имало, но е било сковано в страх (и още е така май). Късно го разбрах обаче. През това време ми отнеха правото да бъда №1. И сега цивря като разглезено дете, на което са взели близалката.

По-лошото е, че не мога да се отърва от чувството, че никога повече няма да поискам да целувам така. Не и точно този човек. Ужасно е глупаво и нечестно, но го чувствам омърсен. И сега ме плаши скорошната ни среща. Все си представям лицето, как се навеждам към устните… и нещо ми се обръща, не мога да го направя! Явно целувката е акт на съкровеност много повече, отколкото си мислех. И фактът, че някой е имал по-съкровени мигове от мен с любовта на сърцето ми, ме отвращава. Това си беше моята целувка, по дяволите! И аз си я искам обратно. Но никога няма да я получа… Мамка ми!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Права за ползване © 2023 - Хитрата сврака
Albizia Theme designed by itx
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline