Днес блогът ми става на една годинка. X:-P Уж малко било, ама на мен ми се струва цяло годинище. Минах през пълния набор от случки, характерни за тази възраст – като започнем с коликите, породени от злоба и безсилие, минем през повръщането от пребозаване, спрем се на лазенето и бутането в краката на другите, и стигнем до показването на първите остри зъбки и безцелното търчане и лутане с несигурни крачки в търсене на нещо… Отдавна смених родилното отделение с ново място и сега съм в яслите. Тук се запознах и с други блог-другарчета, чиито мами и татковци също тръскат нервно фасове в пясъчника. С някои дори се видяхме и на живо, което си е почти отживелица.

Държа да кажа, че не съжалявам ни най-малко за нищо, написано тук. И не съжалявам, даже съм благодарна за първопричините, които ме накараха да отприщя чувствата си в публичното пространство. Слава богу, после стана както се надявах още в началото и след като преживях нещата и продължих напред, блогът се превърна в едно приятно и интересно място (к’ва съм скромна само ;)) !), а не в бунище за душевни огризки. Но същевременно си остана и мое убежище. Сеирджиите достигнаха бройки, които ме удовлетворяват и за сега все още не ме карат да се чувствам като брадатата дама от пътуващия цирк.

Мислех тук да дам малко статистика – за протокола – но после се отказах. Макар, че съм обсебена от данните, които ми поднасят моите шпиони, те не са най-същественото. А популярността колкото ме ласкае, толкова ме и плаши. За това ще си пожелая само скоро да не изгубя това, което ме кара да пиша тук, пък ако има и кой да го чете – още по-добре.

Време е да духна свещичката и да ви кажа наздраве! Пък каквото сабя покаже… И не забравяйте да бъдете нащрек, предупредени сте ;-)

9 Comments

 • Калин казва:

  Честитооо, как се смях като ми се изтресе преди една година с предупреждението в блоговете ми :D

 • Гарга Рошава казва:

  ама имаше защо да предупредя, признай си :twisted:

 • Ondine казва:

  Честита ти годинка! :)

 • MadWizard казва:

  …и да илядиш!

 • Гарга Рошава казва:

  мерси, мерси!

  и понеже съм съвсем скромна, ще си поискам и подарък. гледах един шибан филм сега… та по тоя повод… бих искала да знам, дали @Pomiara е добре. една дума ще е достатъчна.

 • pinokio казва:

  http://www.vbox7.com/play:cf903905
  Мииии честит ти „рожден ден.

 • kathryn казва:

  Ха, честит рожден ден. :)

 • Pomiara казва:

  ЧРД! pomiara е добре. намери дом и подава лапи на приятели…

 • Гарга Рошава казва:

  буратино, мерси за песента, разбирач си ти ;-)
  помиярче, мерси за подаръка, дано си щастлив с новите си стопани.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Права за ползване © 2022 - Хитрата сврака
Albizia Theme designed by itx
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline