Аз вече започвам да се чудя остана ли друго общуване, освен виртуално?! Нетът отдавна е терен за нови забивки. Казват, че имало хора, които се срещнали в чата, харесали се, влюбили се, срещнали се, оженили се и сега са щастливи до края на дните си. Е, всяко правило си има изключения, може и да има такива. Някъде.

Цък на линка от текста, за да видите цялата статия :-bd

[twitter-button]

6 Comments

 • Странно, но и аз не съм срещал такива, а съм от 7-8 години в нета :)

 • kathryn казва:

  Имам колега, така се е запознал с жена си. За момента си живеят щастливо и сговорно. Познавах и един друг екземпляр, пак намерил половинката си в нет-а, който хем се кълнеше, че тя е човека хем беше готов да изчука всичко на два крака. В последствие се разделиха, щото се оказало, че и половинката била на същия принцип. Ако единия случай е плюса, другия минуса, както знаем от математиката, те взаимно се унищожават, така че пак оставаме на позиция – „такова жувотно нема“.

 • Гарга Рошава казва:

  наистина ли има хора, които не са разбрали, че текстовете в рубриката „неделен архив“ са линкове към стари статии? цъкайте отгоре!

 • midnight казва:

  кво, това като забрана да коментираме тук ли да го приемам?!? :)
  аз в нета срещнах бившият си мъж и държа да отбележа, това беше траджик мисфорчън. ама много траджик! :)

 • Гарга Рошава казва:

  а, не, тука е свободия, всеки може да си пише където си иска. ама се губи нишката, аз за тва… след известно време може да приложа тоталитарната си власт и да ги преместя където мисля, че трябва да са B-)

 • Магъосник pinokio казва:

  „Tradzhik misforchan“ или „tradzhik Miss Fortune“-кое от двете,бе Тоте?:)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Права за ползване © 2024 - Хитрата сврака
Albizia Theme designed by itx
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline