Обичайните заподозрени вероятно са отбелязали дългото отсъствие на новости в заснежения ми блог. Така се случи, защото бях заета да откривам разни неща.

Открих, например, че eBay отнема страшно много от времето и парите на човека. Открих и че е разработен толкова елементарно хитро, че безпогрешно да прибира възможно най-много от горепосочените време и пари. Открих, че всъщност не съм открила нищо ново там и така пак се разминавам, макар и за малко, с шанса да бъда оригинална.

За пореден път открих и доказах типичния български парадокс, според който успявам да изхарча доста повече пари, отколкото имам. Открих и че мога да спя спокойно, въпреки, че не съм си платила тока.

Открих, че нещо не е наред с отношението на половинката към мен. Сега остава да открия и какво е то. Откирх и, че отново нещо не е наред с мен. Сега остава да се преборя с джипи-то.

Почти открих плажния сезон – стигнах само до обличането на банския и събирането на багажа. Т.е. до вратата, след което се уплаших от страховитото черно небе навън и се върнах обратно. Открих и че това може да бъде много измамно, защото след това не заваля.

Нямам търпение заедно с kathryn най-накрая да открием онлайн магазина, което се каним да направим вече около половин година.

Открих, че спешно ми трябва голяма стъклена кана, която да се събира в хладилника, защото лятото идва, а няма къде да си забърквам индустриалното количество джин с тоник, много лед и лимон, което смятам да изпия.

Открих, че блогстването явно не ми липсва, след като дни наред дори не се сещам, че имам блог, какво остава да вляза в него. Открих обаче, че все още не искам да го убивам окончателно. Дори си открих нов хостинг и домейн, където да си тренирам новата визия. Неуспешно, за сега.

Сега отивам да открия какъв ще е поредния ми сън.

Ако ви е харесало - нацъкайте копчетата!

1 Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Права за ползване © 2024 - Хитрата сврака
Albizia Theme designed by itx
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline