Шампанско в пъпчето, бита сметана по клитора и кубче лед да се търкаля по гърдите ми. И някой достатъчно гладен и жаден за мен, който да се възрадва на символичните порции. След това един наистина хубав, чувствен секс със себеотдаване на мах. Оказва се, че това не било само мой блян. Според един СМЧ* това са обичайните желания на всяка жена; дете, кариера или дебилен съпруг оставали на заден план. :)) Може пък и да е прав, след като знам какво си говорят жените когато сме сами… :%? Хайде, онова за вкуса на мъжките течности (разговор със СМЧ от женски пол, да не посочвам, че всички я знаете), не мисля, че спада към еротиката баш, но да беше само то!

Явно е, че прекалено продължителната (тоя път по независещи от нас  причини, мамка му!), липса на секс отново си казва думата. Но това има отражение май единствено във факта, че въобще словоизлиявам тук по тази тема – за сметаната и останалите секстри. Иначе горните блянове заедно с други техни себеподобни присъстват многогодишно и продължително в моята главица. Дали и в на всяка друга жена – не знам, но в на много от мъжете мога да се обзаложа, че да. Само дето най-вероятно във фантазиите им не участват собствените им жени ):) Е, да не мислите, че в моите винаги е само по-добрата ми половинка? ;;)

Нещо се получи много емотиконски и не особено адекватен пост. Късно е, а и мозъкът ми е замъглен от желание за секс. Не бях проверявала отдавна, ама сега се оказа, че имаме само една порно програма след полунощ! Не, че нетът не е пълен, ама нали съм старомодна :))

Дали ще се срамувам на сутринта :-??

 

––––––––-

*Силно Мой Човек

 

Ако ви е харесало - нацъкайте копчетата!

[twitter-button]

9 Comments

 • julaika казва:

  You go girl! :)

 • morrt казва:

  ДА.

 • Гарга Рошава казва:

  кое да? спечелих облога ли? :))

 • morrt казва:

  Отговарям на въпроса в края. :)

 • kathryn казва:

  Това с шампанското и другите манджи е такова клише, че повече няма на къде. Нима еротичните фантазии на по-голямата част от жените са толкова скучни? :P Никога в живота си не съм искала да съм омазана с храна. Още по-малко някой да я яде от мен. Ако ще има устни и език в картинката, искам да са по кожата ми, а не през някаква лепкава преграда.
  Колкото до липсата на секс – първо му казаваш, до къде може да доведе, после, ако не се вземе в ръце го изпълняваш.

 • kathryn казва:

  Замислих се много сериозно сега, виж, кви неща ме караш да правя, та ако изключим задължителните „здраве за децата и близките“ искам да пътувам. Ама много да пътувам, само да пътувам. Подозирам, че ще мога да преглътна доста голяма доза липса на секс, ако пътувам. :D
  Я си представи, азиатската част на Турция примерно и сметана, там, където трябва..А? :P

 • Гарга Рошава казва:

  ся па клише! ми те повечето мечти човешки са клиширани, ако ги разгледаме в по-широк смисъл. сега, за мен може да е шампанското в пъпа, за друга сметаната да е там, трета да предпочита да ядат от нея суши…това е без значение и ти го знаеш.
  горният коментар не е ли за другата тема :P

 • Магъосник pinokio казва:

  Гладните гарги-просо сънуват!
  :))

 • DividedByZero казва:

  Просто от любопитство – сметаната предварително ли се бие или след като се сложи???

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Права за ползване © 2024 - Хитрата сврака
Albizia Theme designed by itx
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline