101

03.04.2009 22:47

Леле, навъртяла съм 100 публикацийки за нула време! Или пък минаха години… Като се замисля колко глупости съм изприказвала в тях, май е време да си намеря работа, та да спра да се занимавам с простотии. Че сега като страдам от прекалено много свободно време и нон-стоп въртя различни сценарии, понякога започвам да им вярвам и да придобивам увереност, че поредната глупост, която ми е хрумнала, е гениална и трябва да я приведа в изпълнение.

Тия дни големи щуротии ми се въртят из кухата глава. Правят си купонче с бръмбърите в нея. Живея като във филм. Черно-бял, за по-драматично. Явно животът ми не ми се струва достатъчно интересен и наситен с емоции, та си създавам нови. Приливът на адреналин, когато изживявам поредната исторя на ум, може да се сравни с този на Чая.

За капак на всичко (да, знам, грешна съм и Господ ме мрази. Нека!), което се случва напоследък на бързи обороти, от 2 дни вече окончателно нямам и компютър :cry: Явно и той е с разбито сърце, като мен. Хубавата част на историята (ако може въобще да търся такава), е че си намерих чудесен претекст да попътувам малко на стоп за разведряване – ще ходим на доктор, дано поне неговият хард да го закърпят. А за моя проблем май ще се наложи да отида при някой голям специалист. Вече имам записан и час ;-)

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Права за ползване © 2024 - Хитрата сврака
Albizia Theme designed by itx
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline