Добре де, извадихте ми душата, воайори такива! Ще си напиша седемте местенца, без претенции за оригиналност. Дано поне някой си вземе бележка и не си губи времето и бройката с опити там ;-)

 

 1. На плажа и в морето – просто класика в жанра. Колкото и романтично да звучи, плажът не е най-удобното място за секс. Вярно, не е твърдо, но дори и да си постелете хавлия, пясъкът пак успява някак си да се навре по всички известни и неизвестни дупки. Ако пък не постелете – освен всичко останало и жули яко. А и подмиването в морето не е особено ефективно и приятно, както е отбелязала и Тотенлихт. Да го правите във водата също изглежда секси, но на практика изпълнението е трудоемко и неудобно, особено при неподходящи телесни дадености. Но пък може да се прави и посред бял ден.
 2. На зелено – май съм маркирала парковете във всички посоки на София, както и Морската градина тук. И на светло (много е подходящ Западния парк в София, понеже е най-див, не че и там не ни видяха), и на тъмно. Най-големите изцепки – в Борисовата градина, посред бял ден, седнали на едно криво дърво насред поляна, а край нея пейки с накацали възмутени бабички. Една вечер пък в Морската на една полянка, дойде един питбул, който не разбираше нито от „къш!“, нито от „чиба, помияр мръсен!“ и след като щателно ни обдуши, препика крака на партньора. Имам и една полянка край рекичка на Трънското ждрело (оттам имам и снимков материал, но не, морт, твърдо няма да го покажа!). Негативите навсякъде са едни и същи – крайно неудобно и твърдо, ако сте неподготвени с постелки – и мръсно, с опции за кално и мокро. Пейките са още по-ръмбави. Почти винаги след такива изпълнения си сецвам гърба :-S От онзи ден мога да прибавя и палатка – значително по-удобно от голата земя.
 3. В няколко ресторанта – не е толкова фрапантно, колкото звучи – всичките бяха затворени. В общо пет кръчми по крайбрежната алея съм се разписвала, извън сезона. В една от тях изпаднах в паника, понеже имам фобия от тъмното. Помещението нямаше прозорци и когато угасихме свещта, не можех да разбера дали очите ми са затворени или отворени, а орди обезумели комари ме хапеха навсякъде, дори и по челото, изпаднах в ужас, изтървах някъде кибрита, разпищях се и изкарах акъла на партньора. Друг път, в друга кръчма – открита тенекия на плажа, дойдоха да настояват да им продадем бира, точно докато употребявахме тезгяха за по-интересни цели. В един билярд клуб, съвсем работещ, за малко да го направим на масата, но все пак нещо надделя. Негативи – полевите условия.
 4. Под душа – тривиално е, но все пак не е в леглото, а и във ваната не се събираме. Негативите зависят от конкретния случай – може и да няма такива ;-)
 5. В превозни средства – Като започнем с няколко коли, за които вече казах, че са теснички и трябва повече техничност и внимание към скоростния лост, минем през тоалетната на влак (това ми е може би най-гнусното преживяване :-?@ ), лодки малки и големи, вързани и отвързани, водно колело, за което вече съм писала, и стигнем до тролеите: в кабината –  върху волана, на седалките, на пода, на геленга (хармониката в средата). В кола в движение също – единия път в такси, но не с таксиджията, другия път… става дума само за вувузел ;-)
 6. На прозореца – яко е докато зяпаш навън, да не се интересуваш какво става зад гърба ти B-)
 7. На морска гара – беше някаква странна и неочаквана прищявка на половинката, да отидем до там по без гащи и да го направим горе на мостчето. Оказа се, че вечер мястото е осветено като ден и минават доста хора. Добре, че бях с рокля (като никога!). Всъщност рокля, особено без гащи, улеснява много от ситуациите. Както и широките шорти ;-)

Ами това е. Ексхибиционизмът ми май няма граници :oops: Не ми стига, че съм правила секс на всички тези места (повечето публични), ами и ги написах, да се знае и помни :)) Изпитвах големи колебания дали да пусна тази статия. За пръв път ми е май. Обещавам да вляза в релси и да спра да мисля и пиша за глупости, време е да си пусна най-накрая снимките от концерта, а и от някои други интересни места. И все още чакам повечето предизвикани да се отчетат. Не може да има само воайори, трябват и ексхибиционисти!

 

Ако ви е харесало - нацъкайте копчетата!

17 Comments

 • spartaka казва:

  Евала хитра сврако :)) наистина ли си го правила на всички тези места,въх,как си събирала и смелост,но поне тръпката си е струвала винаги,предполагам.Като чета не мога да си представя,че бих направил и 80% от тези неща,но честно да си призная,бих искал :) Кой ли не иска да направи нещо диво,е при теб е било поовечее от дивичко! А и сега е ред да покажеш и малко снимков материал :)))))(бъзикам се,още веднъж,поздрави за смелостта).

 • chervenata казва:

  И в киното не е!

 • Гарга Рошава казва:

  аааааау, киното го забравих! ама и кино имам, разбира се! :)) от това по-голяма класика – здраве му кажи!

 • morrt казва:

  А така! Мооожеше и малко така видеоце или снимчица нещо, ама нейсе. И така е храбро.
  Аз сега да залягам над новото порно, че за два дни що мат’риал се събира за изглеждане…

 • kathryn казва:

  Ще ти звънна някой ден, да знаеш. :D

 • kenkal казва:

  Смела си! Никой не ще отрече! Дваж по-смела, че го вкара в хрониките!(y)

 • morrt казва:

  @ kenkal
  И там ли? :)

 • vladimirpreslavski казва:

  Мдаа, пясъкът е гаден „лубрикант“ :D :D

 • Ondine казва:

  Всичко ок…ми асансьорите,покривите на сградите?

  п.п.само това за тролеите ме разби ,за волана де :))) /и във влака гнус/…….

  :)

 • kenkal казва:

  Морт, ами как иначе. Щом е оповестено тук… :))) ;) :D

 • Гарга Рошава казва:

  покрив нямам, но имам мазе :)) с асансьорите имам кофти сексуална случка като дете и там съм пас.

  я, ондин, като си толкова наясно, поемай щафетата, че те другите се офлянкват! може и тук в коментар, ако не искаш да си цапаш блога ):)

 • Гарга Рошава казва:

  леко се успокоих, имала съм научно оправдание за обзелото ме напоследък похотливо настроение :oops:

 • limitednickname казва:

  Еми как да кажа нещо по въпроса :)

 • Ondine казва:

  Аз съм от групата „женени с деца“ ;)Много лични неща са,а има едни любопитни погледи тук,които…!!! ;)Ти си схватлив човек по-нататък няма какво да обяснявам ;)
  Иначе във Варна на Морска гара ама хич не ми е идвало на акъла :)))
  п.п.всичко си изброила остана само клетката на лъва в зоопарка :P

  Влез ми в сайта и виж,дали всичко е ок при теб сега? :)

 • midnight казва:

  хм хм.. дочаках те накрая :)))

 • Гарга Рошава казва:

  ми за да не те мъча повече, да не решиш да спреш да си играеш с мен :P

 • Zikata казва:

  хаха все едно не една гарга, а цяло ято са ги имали тези приключения! поизостанала съм май… :) :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Права за ползване © 2024 - Хитрата сврака
Albizia Theme designed by itx
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline