Казват, че било хубаво да имаш малко, ама добри приятели, 2-3 да речем. Какво правиш обаче, когато в единия си влюбен, а той ти разбие сърцето, другият е влюбен в теб, а третият е против връзката ти и с двамата? Да не споменаваме и усложняващите обстоятелства като наличие на нищо неподозираща съпружеска половинка… А, да, говорим за наистина добри приятели, любовта там е на втори план, нещо като страничен ефект на разнополовите приятелства. Та какво правиш когато няма на кого да се жалваш колко е мизерен малкият ти живот? Правиш си блог очевидно.

И така, добре дошли в моя блог. Надявам се след като поотшумят сърдечните ми неволи той да стане по-забавен. Аз иначе съм доста веселяшки насочена личност, не се подлъгвайте по минорните краски по-горе. Живот и здраве, ще поживеем и ще увидим ;-)

1 Comment

  • midnight казва:

    намираш си приятелки жени. освен ако не планираш рязък обрат в сексуалните предпочитания, това с гаранция няма да доведе до нежелани сърдечни драми.
    и въобще, дискриминаторка такава, циците са новите топки, така че и жените стават за разговори напоследък. :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Права за ползване © 2024 - Хитрата сврака
Albizia Theme designed by itx
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline