Неусетно някак излетя една година, откак се бях похвалила, че вече от много време нищо при мен не се променя. Тогава Васил подхвърли нещо със смисъл, че щастието ми е имагинерно, с което внесе много смут и размисли в главата ми. И ето ти късмет! Едва няколко месеца по-късно, веднага след ежегодното лятно пътуване, животът ми се преобърна. Помете ме вихър от чувства и преживявания, които явно имаха за цел да наваксат на цялото това лежерно и безмозъчно съществуване, което водех преди това. В продължение на 8 месеца в мен бушуваха страсти – от едната крайност до другата. Издигах се в небесата от щастие, след което главоломно се забивах надолу с главата, право в ада, без парашут. Пролях тонове сладки и горчиви сълзи, пропътувах хиляди километри, направих купища компромиси, опитах да завъртя земята на обратно, правих повече секс и написах повече постове тук, отколкото през предишните две години взети заедно, приближих се до осъществяване на мечтите си както никога до сега, а след това бях изхвърлена далеч от тях, бях обожавана и унизявана, опитах от всичко.

На фона на всичко това, както и на десетки граждански протести, падащи правителства и хвърчащи оставки, нови избори със стари резултати, аз и приятелки завъртяхме магазин, в който правя и продавам бижута и се радвам, когато някой оценява труда ми. Затънах, а след това изплувах от блатото на Фейсбук, намерих нови и преосмислих стари приятелства, за пореден път реших да променя живота си по някакъв начин. И може би най-важното, като извод от всичко останало – преоткрих човека до себе си. Оцених това, което имам и реших да го задържа. Твърде вероятно е да вляза отново в старото русло на скучен живот и догодина да напиша пост като миналогодишния, в който да съобщавам, че нищо ново и интересно не е станало с мен и живота ми, но толкова ли е лошо и това? По-добре ли е да преживея неща, от които после излизам като от месомелачка? Може би ми трябва малко емоционална почивка, понеже се чувствам изтощена.

А до тогава – наздраве! Пийте по едно за рождения ми ден X:-P

Ако ви е харесало - нацъкайте копчетата!

2 Comments

 • kathryn казва:

  Аз, няма да ти честитя… :D, така че – до довечера, когато ще е и наздравето!

 • morrt казва:

  Последното изпълних току що. Много ми хареса глътка „Джак“ в седем сутринта. Хубаво е по-често да имаш рожден ден.
  Честит празник!
  Много, много здрава!
  Всичко останало е въпрос на време и на инат! И мъъъъничко късмет!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Права за ползване © 2024 - Хитрата сврака
Albizia Theme designed by itx
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline