Лятото най-накрая дойде, хората се поразголиха, тръгнаха по плажа и… о, ужас! Навсякъде е пълно с плужеци!  Вълнáта на стадото помита все повече и повече хора. Добре де, мъже. И където и да погледна виждам бръснати мъжки крака, кореми, гърди, ръце, че и гърбове. Пълна отврат, имат по-малко косми и от мен!

Тия дни ми се наложи случайно (наистина, съвсем случайно беше), да премина през един нуди плаж. Освен, че след това преживяване ми се отщя секс за дълго време, направих някои наблюдения. На плажа имаше около 70% мъже, на средна възраст 60 години, със средно тегло 100 кг. Към 80% от тях бяха бръснати поне по гърдите и увисналите сбърчкани гениталии. Сега вероятно вече ще се съгласите, че преживяването не си струваше. 

Е, като гледам на снимка някой пич като този вдясно не ми изглежда чак пък толкова зле. Но колко такива можеш да срещнеш по улицата и на плажа? Хайде, да не са николко, ама 2-3 на 50. Зависи къде сте, може и по-малко да са. На целия нуди плаж имаше 1 (един!) мъж, който изглеждаше добре. Докато не видях, че и той е плужек. Лично на мен ми изглежда малко гнусно и много гейско. И най-вече силно неестествено. Оправдавам го единствено при някои горилоподобно окосмени, понеже тогава е спорно в кой вариант ще ми по-неприятен.

Чувала съм оправдания – правя го за по-добра хигиена. Хубаво, ама какво общо има с хигиената това, че си си обръснал лактите?! Да не говорим колко е гадно като набодат тия ми ти космарлаци навсякъде, направо обратен ефект се получава. А тия дето ходят на кола маска тотално не ги разбирам! За мен това са мъже с женски душици.

Ако пък го правят заради жените… Вярно е, че не са много тези на моята позиция, преди известно време направих малък сондаж по въпроса, оказа се, че най-много поддържат златната среда – да е бръснат, ама тук-таме :twisted: Почти никоя обаче не се обяви, че е за тоталната голота, освен една много крайна в това отношение мацка, която обяви, че не желае мъжа да има косми където и да е. Е това пък съвсем не го разбирам.

Някои късметлийки успяват да докопат мъжове със съвсем малко естествен космарлак (поне на видните места), за мен това е най-добрият вариант. Има ги, не е да няма. Което разбира се, не е повод за останалите да се обесят или да хукнат по салоните за кола маска. Защото си го има и удоволствието да заплетеш пръсти в космите на гърдите ;-) Един такъв като този долу е на горната граница, но все пак приемлив вариант, смятам.

 

Интересно ми е да разбера още гледни точки. Дали наистина почти всички жени предпочитат мъжете да са обезкосмени не само на местата, за които се оправдават с хигиената? Дали мъжете го правят заради жените или заради собствената си суета (това е доста плашещо, ако е така), или заради това, че пуловерът им топли? И къде, по дяволите, отиде първичната мачовщина?!

Ако ви е харесало - нацъкайте копчетата!

6 Comments

 • Nightwish El казва:

  Миии – напълно те подкрепям.
  Много се дразня като гледам, че манията е придобила огромни размери.
  То и аз не харесвам ходещи губери, но смятам, че повечето мъже са си с нормално окосмение и всичко това е ненужно…освен разбира се, ако половинките им си ги харесват така.
  Аз лично също обичам да заравям пръсти в космите на гърдите МУ.
  :)
  Ама моя си е идеален.
  И космите са му идеални.
  :)

 • kathryn казва:

  Оффф, ама сте и вие. Току що гледах клип на Куин. Да ви кажа Фреди Меркюри го харесвам даже с мустаците, да не говорим за космите под мишниците. Всичко си зависи от мъжа. / Това аз ли го казах?!?/

 • Гарга Рошава казва:

  усещам пробив в системата май ):)

 • kathryn казва:

  Имаше една история, как в някой си филм, някой си актьор си свалил ризата и всички видели, че е без потник. Индустрията за бельо претърпяла крах за години напред. После дошъл Брандо в Трамвай Желание и мъжете отново започнали да купуват и да ностя потници. Та и в наличието или липсата на руно има мода. Наскоро гледах реклами на Кевин Клайн, ами моделите са с намек за окосмение под мишниците, ако мога така да го кажа. Обаче няма начин, мъж или мода, която да ме накара да се доближа до човек, който си отглежда гора там.
  А визуалните ти примери ми куцат, да знаеш. Младежът на втората снимка – единствената асоциация, която ми предизвиква е с пожарникар, който обаче не може да ме запали по никой начин. Първият, пък е толкова малък, та може още естествено да не е окосмен.
  Преди време, видях рускиня. Краката и никога не бяха бръснати. Не можех да отделя погледа си от ефирния мъх, като в същото време си мислех: Защо, по дяволите?

 • Val казва:

  Мда. И Туре Линдхардт в „Островът“ беше доста окосмен. Истината е в машинката за подстригване , а не в епилатора.

 • Бали казва:

  както и ние жените имаме целулит почти 99% от нас, така и мъжете не са съвършени и имат в повече килограми, несъответно махнати косми и т.н.

1 Trackback or Pingback

 • […] 6. репликата: „…while I’m down there, it might be nice to see a hint of pubis. I’m not talking about a huge’70s playboy bush or anything, just something that reminds me that I’m performing cunnilingus on an adult…“ /Посвещавам я на Гаргата/ […]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Права за ползване © 2024 - Хитрата сврака
Albizia Theme designed by itx
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline