Наскоро си говорихме в приятна смесена компания за това има ли мъже, които не са подвластни на визуалната сексуална стимулация или иначе казано – такива дето не им става като видят готина секси мадама. Жените подкрепяхме тезата, че да, има, макар и да са нумизматична рядкост. Мъжът, разбира се, беше контра, твърдейки, че няма на света такъв, дето да не се повлияе от една впечатляваща секси гледка.

Застъпвайки тезата, че аз дори си имам в къщи една от редките монети, реших да си направя един елементарен сексуален експеримент. За целта обвих собствените си скромни възможности в черни чорапи, червени жартиери и онзи прословут вече червен сутиен с черна дантела. Експериментът не продължи дълго преди да даде задоволителен резултат, който обори собствената ми теза. Въпреки това, той не доказа дали същото въздействие би имала обвивката, ако се намира върху друга особа от женски пол, но на мен някак не ми се иска и да разбера.

По повод тривиалния начин за подлъгване на мъжкото либидо, който използвах, се замислих – твърде често по разни порно-еротични снимки и филми сластните женски тела са облечени именно с такива униформи – жартиери и чорапи. „Облекло“, което в наши дни е с овехтяла практичност, почти неизползвано в ежедневието. Но пък наистина е секси. До преди 50-тина години поради липса на чорапогащници чорапите са били единствената алтернатива на голите крака. А още по-отдавна тънките найлонови/копринени чорапи са били нечуван лукс с цена колкото едни обувки. Дали обаче фактът, че са били обикновена част от дамското бельо не е карал дядовците ни да не чувстват тази похотлива тръпка, която разтърсва днешните мъже? Да бе, да, какви ги говоря и аз?! И все пак – защо в наши дни мъжете се възбуждат повече гледайки жена с чорапи и жартиери, а не жена в чорапогащник, примерно? И дали едновремешните мъже биха оценили по-високо жена в чорапогащник, ако бяха видели такава? Т.е. по-неежедневното ли ги възбужда или просто това, което е секси, независимо от честотата на употреба?

За заглавието ли питате? Инспирирано е от онази тема за странните търсения, довели куцо и сакато в блога ми. Оказа се обаче, че все пак имало прашки с дупка! Освен това, само за протокола, нали гузен негонен бяга, мразя чорапогащи (и въпреки това успях да изсмуча цяла статия за тях?!), целогодишно ходя с къси памучни чорапи, така че знанията ми за този тип дрехи са предимно теоретични. Дори и под булчинската рокля бях с 3/4 чорапи. Малкото пъти, когато са ме принуждавали да обуя чорапогащник, съм се чувствала като в усмирителни панталони. Откак имам избор, в редките случаи, когато ми се налага да си покажа краката, макар и с известно нежелание ползвам найлонови дълги чорапи. С жартиери. Така че чорапените фетишисти (!) остават напълно неразбрани от мен.

А вие – жартиери или гащници предпочитате? Или прашки с дупка ;))

Ако ви е харесало - нацъкайте копчетата!

[twitter-button]

9 Comments

 • midnight казва:

  предпочитам силиконови чорапи. това с жартиерите е много тегаво и сложно.
  чорапогащници само ако вън е под минус 20.
  колкото до основната тема – бившият ми мъж беше сериозен фетишист. в резултат на коуто гардеробът ми е пълен с прозрачни, дантелени, безкрайно разголени хмм.. неща.. плюс разни корсети, чорапи, ботуши, белезници и прочее.
  когато дискутирахме темата никъде не съм споменала, че това облекло не действа. просто казах, че има (както каза нумизматична рядкост) и мъже, които не си представят половината женско племе полуразголено в сластна поза, всеки път като се разминат по улицата.
  иначе специалното облекло си действа. при почти всички случаи. :)

 • Гарга Рошава казва:

  да де, просто разговорът ни ме наведе на размисли и експерименти, макар и леко встрани, наистина.
  силиконът не ми се лепи (за разлика от шоколадовите бонбони), за това предпочитам двойното подсигуряване с жартиери. пък и току-виж се подали изпод ръба и свършили не двойна, ами тройна работа :%?

 • morrt казва:

  ЧНГ! Много по-рошава през новата година. И с прашки. На цветчета. Но не маргаритки. Нещо по-екзотично. Например заеле. :)
  Какво съм пропуснал аз относно булчинската рокля?

 • morrt казва:

  пояснение:
  „заеле“ вероятно е някаква кръстоска между зарзават и зеле, защото не допускам дори за момент възможността да съм направил печтна греАшка.
  Упс. :)

 • frog казва:

  Морти, види се, не ти са препоръчителни тези теми рано сутрин. Я се стегни. :)

 • kathryn казва:

  Лелееее, сега ме вкара в едни размислииии…Обаче после ще отговарям, Не се свърши тая работа да му се не види!

 • kathryn казва:

  По отношение на “ носенето“ подкрепям изцяло midnight. Колкото до мъжете, моя би паднал, но от хилеж, ако му се появя в жартиери и останалата част аксесоари. А после ще ме счупи… от майтап. Това е толкова изтъркан фетиш, че чак е скучен. Аз лично, ще погледна с пренебрежение и ще сметна за скучен мъж, който му се поддава. А е фетиш, щото, както мъдро открихме с теб е рядко виждано. А и мисля, че е насадено. Навсякъде мацки с чорапи и токчета – игли и в един момент решаваш, че това е което трябва да ти действа.
  Колкото до чорапогащниците, не само са скучни, а са буквално страстоубийка. И не защото мъжовете ги виждат често, а заради самата си същност на, както добре си го описала усмирителни панталони. Ама ги разбирам, ей….

 • Магъосник pinokio казва:

  То,глей ся!Представи си какво представлява новородено дяволче.Едно такова мъничко,розовичко,копитцата му и те розовички та чак белички,рогцата-още ги няма,само леко са надигнали кожата на главата му,самата кожа-нежна,гладичка,тук-там поникнало мъхче по нея.Цоцка си биберончето,маха с краченца и ръчички,от време на време се провиква:“Искам цицаааааааа!“Душичка и половина.Истинско ангелче.
  Та аз,кЪт едно такова невинно,новородено дяволче да попитам:Защо преждеговорившите не пуснат снимков материал от домашната си видеотека,пък после да коментираме?Ъ,Кикс?Мотивирай ги де.Дай първа пример.
  :)))

 • Гарга Рошава казва:

  примерът е в следващата статия :P

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Права за ползване © 2022 - Хитрата сврака
Albizia Theme designed by itx
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline