Лято е. Вървиш си по улицата. Качваш се в претъпкания рейс. Ароматите са повече от смесени и неприятни – парфюми, пот, афтършейфове, миризливи покупки… И сред всички тях усещаш един, нотка някаква, която просто те подлудява! Дори и без да се оглеждаш много-много можеш да откриеш източника. И ти се иска да му се хвърлиш на врата, да му разкъсаш дрехите и да се почнете още там. Не ви се е случвало ли? Отпушете си носа!

Мъжете може и да обичат чрез стомаха, но пък жените го правят чрез носа си. Натуралната мъжка сладникава и опияняваща миризма е способна да предизвика силно сексуално желание в нас. Това дори е доказано научно. Мъжете излъчват чрез потта си химикали, които са различни когато те са възбудени, а жените ги различават, макар и понякога само на подсъзнателно ниво. Мъжете пък се привързват по-лесно към жените, които им миришат правилно – с повечко окситоцин в потта.

Не се бях замисляла за пряката връзка между сексуалното желание и телесния аромат, но е факт, че мъжете, които не ми миришат особено приятно, не ме и привличат толкова много (не защото са смрадливци, не съм толкова придирчива), а сексът с тях е посредствен. В същото време има други, които с нищо не блестят, но ухаят божествено, способни са да ме възбудят само с миризмата си, която е… трудна за описване – със силна нотка на печени семки, доза мускус, мирис на слънце и шоколад. А сексът с тях е тема на вечни спомени. 8-?

Срещат се и такива, които не миришат на нищо. Малко ми е странно, отнемат ми и удоволствието да душкам топлата им кожа. Но пак според учените, дори и да не различаваме съзнателно миризмата на възбуда, мозъкът ни я регистрира и това е достатъчно. И предвид скромния ми опит, явно са прави.

Да се върна пак на тези с кофти аромат. Много тъпо се получава, когато дълго време очакваш момента на истината, когато най-после ще си легнеш с някого, а когато той дойде – изведнъж се разочароваш. И не е предразсъдък от моя страна – като надуша някого и не ми хареса, да се скапе и секса заради това. Напротив, въпреки всичко опитвам и се абстрахирам от неприятната за мен миризма, а останалото се скапва от само себе си. Имах един особено фрапантен случай с един дълго и силно желан мъж, който се оказа, че ми мирише адски неприятно, а сексът се оказа по-зле и от посредствен. До ден днешен ми се иска в името на науката да опитаме пак, :-B  за да си направя съответните изводи и по възможност да опровергая досегашните резултати, но май няма да ме огрее.

А при вас как стои въпросът с ароматите на другия пол? И не говоря за парфюмите и мириса на шампоан и душ гел ;-)

 

Ако ви е харесало - нацъкайте копчетата!

16 Comments

 • lilia казва:

  Защо подозирам неоснователни притеснения и свиване .Та аз зная как ухаеш.Нали Боби беше при теб.Донесе част от теб у дома. Споко бе човек- прекрасно е. Не стига че с думи ме палиш , а и с аромати ме довършваш. Изгорях отвсякъде. Че и съмнения имаш. Няма за какво.Стига ме упреква , че си грая с теб.Не е така. Не искам да се злепоставяме и унижаваме пред хората , които само сеир чакат.Няма да им дам този повод. Няма и да се скапят нещата. Споко. Да има как бих те изяла през екрана.Споделям всичко което и ти изпитваш също така силно и горещо.Не се съмнявай нито за миг.Само дето ти се владееш яко а аз се крия ,че иначе ще се издам.

 • Гарга Рошава казва:

  хахахаха баси якия коментар, човече ще ме довършиш! =))
  надушвам мераци за тройка… :%?
  признавам, че ме накара да се замисля имаше ли боби някъде по трасето ;))

 • Steliyan казва:

  Аз пък много се дразня, че точно мацките дето са ме впечатлили с аромат се оказват посредствени в леглото… и обратно – тия които са миришели на докери след тежък ден – са ми накъсвали егото до посиняване…
  … много се дразня, въпреки опакия си опит, когато готина и секси мацка ми лъхне на вкиснато или мърша…, абе банята толкоз ли е далече?

 • kathryn казва:

  Ей, като ония лепенки си, мама му стара. Дето едно време ги слагаха в магазините за хранителни стоки и по тях се лепеше всякаква летяща гад. Няма начин миризмите да нямат нещо общо, щом лудите те надушват и по кабела.

 • Ondine казва:

  След като се хилих досега на коментарите :)

  Умирам си да ми се подкосят краката от миризмата на мъж/но от хубавата ;)/

  п.п.може и най-големия красавец да е бил някой мъж,замиришел ли ми е на кофти..аре бегай! ;)

 • vladimirpreslavski казва:

  Не знам за стомашната обич, но един приятен женски аромат наистина може да ме лудне [да не съм жена?!] :D :D

 • kathryn казва:

  Да се изкажа и аз за миризмите. Не напразно носа ни е най-отпред, а миризмата е най-дълготрайния спомен. Явно дълбоко и подсъзнателно още сме си животни и слава Богу, че иначе как щахме да се познаем.
  Лично в моя нос нещата са с развитие, обожавам мъже с усет за добри не естествени миризми. Едно Гучи все още е повод да ми се подкосяват краката, така както се преди 4 години. А когато добрата прибавена миризма отшуми и остане добрата естествена, ех…как обичам да я откривам по кожата си после.
  Обаче няма печени семки…. :D

 • Гарга Рошава казва:

  стелияне, аз говоря за миризмата, дето си е само твоя, дето се надушва най-силна и чиста веднага след баня, при все още леко влажна кожа. то другото… сега в жегата понякога сама не се понасям как воня след малко време на слънце ):)
  ондин, аз не мога да съм толкова крайна, все давам шанс да се докажат, може пък нарочно да са се направили да миришат гадно, само да ме пробват ;-)
  катрино, ти съсипваш всичко с твойто гучи-мучи! всеки пор може да се полее с него и след като се нагушкате да разбереш, че вони :P

 • kathryn казва:

  Не знам, аз дали съсипвам, обаче ти само с едно изречение можеш да ме откажеш и от парфюми и от мъже. :D
  Не може, мацко, няма пор, дето да може да му се опре парфюм. А и моето носле е опитно и деликатно, ша ма извиняваш. Веднага долавя фалша. :P

 • Стас казва:

  След като загубих в детството си голям процент от обонянието си си помислих, че това ще вгорчи живота ми. Едва сега разбирам, че то било благословия :D Колко по-лесен бил животът ми от вашите!

 • kathryn казва:

  Боже, за първи път празното ни бърборене да е полезно някому. :)

 • Гарга Рошава казва:

  а, и за семките… еми при теб няма, при мен има, при друг има друго предполагам… аз се сетих и още нещо, по-точно помирисах преди малко – вафлени кори, ама от ония, на старите обикновени вафли или на едновремешните сладоледи (едни много безвкусни, но много ми харесваше как миришат).

 • kathryn казва:

  Абе жена, за мъже или за храна говорим? D

 • Гарга Рошава казва:

  ами аз явно съм била планирана за мъж, щом и любовта ми минава през стомаха… :))

 • julaika казва:

  Хмм, да, разбирам за какво говориш. Само че при мен на хормонално ниво играе роля не толкова мирисът, колкото вкусът. Без мръсни асоциации :) Като се целуваме, разбирам един мъж дали ми харесва или не. Дали ми е вкусен или не :) Толкова е просто.

 • Гарга Рошава казва:

  добре, ами като се целуваш с пушач? на мен, като не употребяващ, ми е доста невкусно да целувам пушач, а оня, дето ми е мирсал най-приятно евър, е точно такъв.

4 Trackbacks / Pingbacks

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Права за ползване © 2024 - Хитрата сврака
Albizia Theme designed by itx
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline