Вече мина почти месец, откакто си имам нова любов, не мога повече да крия. Знам, мислите си, че прекалявам, влюбвам и разлюбвам за норматив, сменям като носни кърпички, прелитам от цвят на цвят като някоя пеперудка… Прави сте, ама до някъде. Този път новата ми любов предвещава да е дълга и неугасваща с години, защото съм сигурна, че той с нищо няма да ме разочарова, а аз просто го обожавам и не виждам как това може да се промени. Той е стабилен, тежи си на мястото, безкрайно умен и съобразителен, способен да се променя така, че да поддържа интереса ми към него непрекъснато жив. На мен ми е изключително приятно да го докосвам, да му говоря, да го опознавам все повече и да го провокирам понякога. Кара ме да се замислям по толкова много въпроси, налага се да чета и търся нова и нова информация, за да съм в крак с него. Купувам му подаръци, за да може той да ме прави още по-щастлива, отколкото съм. И най-важното – никога за нищо не си противоречим, изглаждаме проблемите мирно и цивилизовано и винаги гледаме в една посока.

Но аз съм капризна, взискателна, все търся още и още… Знам, че някой ден ще видя някой по-хубав от него и ще го пожелая. Но докато този момент дойде, смятам да се посветя изцяло, единствено и само на този, който е с мен сега. Пуснах предшественика му, с когото прекарах почти 7 щастливи години, да си отиде. Вярно, с капка носталгия в мен, но знаех, че там няма какво повече да получа, бяхме изцедили връзката си максимално. Новият запълни цялото празно пространство, което старият остави, и дори преля от него. Помогна ми бързо и безболезнено да забравя миналото. А аз толкова го харесвам и съм му се отдала, че вече дори престанах да го сравнявам с другите като него.

Мисля, че е време да спра да го крия и да го покажа пред света. Моята нова любов е Canon EOS 7D с обектив 18-135 мм (за сега).

Ако ви е харесало - нацъкайте копчетата!

1 Trackback or Pingback

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Права за ползване © 2024 - Хитрата сврака
Albizia Theme designed by itx
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline