Оттам – вече по-бързичко, че взе да става късно – Ница. Също много приятно градче, не чак толкова биещо на курорт, с луксозна част, стара част, нормална за живеене част… Хареса ми с две думи, въпреки дъжда, който ни пра по Променад дез англе покрай прословутите плажове, които се оказаха само камънак. Но се стъмни, а ни чакаше и Кан, така че не можахме да и́ отделим нужното внимание.

 

 

5 nice (0)

5 nice (3)

5 nice (7)

5 nice (10)

5 nice (17)

5 nice (21)

5 nice (22)

5 nice (27)

5 nice (32)

5 nice (35)

5 nice (38)

5 nice (40)

5 nice (47)

5 nice (49)

5 nice (52)

5 nice (53)

5 nice (54)

5 nice (57)

5 nice (61)

В Кан – пълно разочарование – платихме паркинг за да излезем от него и да видим, че Дворецът на Фестивалите е недостъпен – явно го подготвяха за следващия фестивал.

6 cannes (0)

6 cannes (6)

6 cannes (11)

6 cannes (10)

Беше и тъмно, а най-важното – имахме краен час за регистрация в хотела в Марсилия. Така че бързо-бързо се изнесохме, за да караме със 140 в тъмното и проливния дъжд, който ни съпроводи чак до Марсилия. Екстремно беше, поне да имаше смисъл, пристигнахме точно в 21.00, но администраторът на хотела вече си беше тръгнал, така че се наложи да се борим с машината за автоматично чекиране. Неволята извади измежду гънките на мозъка ми достатъчно количество френски думички, които помогнаха да помолим една французойка да плати с нейната кредитна карта, че да можем да се доберем най-накрая до леглото.

Следва…

 

Ако ви е харесало - нацъкайте копчетата!

[twitter-button]

3 Comments

 • Val казва:

  Даа. Ница се превръща в чаканата дестинация :)

 • Val казва:

  Блогът ти е страшно тромав.
  Eдва зарежда – държи се като флашсайт.

 • Гарга Рошава казва:

  ница си е отколешен блян, макар и явно да не е на мода и да лежи на стара слава, запазила е много от блясъка си. представям си какво е през сезона.

  има много работа по блога, но не ми остава време :( знам, че е проблемен.

1 Trackback or Pingback

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Права за ползване © 2024 - Хитрата сврака
Albizia Theme designed by itx
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline